Skigebieden


Wildkogel Arena


Om van de wintersport te genieten is ons huis een perfect startpunt. Op 5 minuten rijden bevindt zich het skigebied de Wild Kogel Arena. Dit is een familie vriendelijk skigebied met een gevarieerd aanbod aan pistes waaronder 2 dalafdalingen. Ook is er de langste verlichte rodelbaan van de wereld, 4 km rodel plezier. Dit skigebied is vanaf ons huis te bereiken met de skibus. Wie meer uitdaging zoekt kan nog naar andere skigebieden gaan.
De Zillertal Arena en de Panoramabahn Kitzbüheler Alpen, beide ook te bereiken met de skibus.
Zillertal Arena


Het grote skigebied Zillertal Arena strekt zich uit van Hochkrimml via Königleiten en Gerlos tot Zell am Ziller. Vanaf ons huis rijdt u met de auto in 20 minuten naar Hochkrimml waar voldoende pakeergelegenheid is. Hier kunt op de ski’s richting Königsleiten, via Gerlos naar Zell am Ziller skiën. Een prachtige uitdagende dagtocht over mooie pistes. Ook kunt u er voor kiezen om alleen bij Hochkrimml te blijven wat zeer geschikt is voor beginners.
De Panoramabahn Kitzbüheler Alpen


Met de Panoramabahn Kitzbüheler Alpen gaat u vanaf het dalstation Hollersbach direct naar de top van het skigebied van ongeveer 170 kilometer perfect geprepareerde pistes, een snowpark, off-piste routes en traditionele hutten waar u kunt genieten van een hapje of een drankje. Super gaaf is dat je de legendarische Kitzbühel Streif (Hahnenkamm) rechtstreeks vanuit Hollersbach kunt bereiken. De parkeerplaats van de Panoramabahn bevindt zich op 15 minuten rijden van ons huis.